title icon

Over ons

Experts In Global IT Recruitment

Onze Global recruitment consultants ondersteunen en ontzorgen u bij het inhuren van IT capaciteit. Door onze internationale manier van werken kunnen wij als geen ander inspelen op de huidige niche markten zoals JAVA, Pega, Tibco, Murex en andere branche specifieke systemen. Wij zorgen niet alleen voor de werving van een geschikte kandidaat, maar faciliteren en zorgen ook voor de volledige administratieve en organisatorische afhandeling van de plaatsing zowel voor opdrachtgever als kandidaat.

Screening van kandidaten

Wij verzorgen een screening van al onze kandidaten zodat zowel de opdrachtgever als kandidaat weten dat een door ons aangeboden kandidaat goede referenties heeft, technische kennis is zoals in het CV vermeld en nagenoeg altijd een interne screening van de opdrachtgever doorkomt.

Global in onze naam

Gazelle Global heeft niet enkel een internationaal netwerk van opdrachtgevers maar is ook gespecialiseerd in het vinden van internationale kandidaten met specifieke niche kennis.

Niche IT kennis

Wij zijn gespecialiseerd in diverse IT technologies zoals: We specialise in the following technologies: Java, Tibco, Pega, Oracle, Customer Relationship Management (CRM), Enterprise Resource Planning (ERP), Business Intelligence (BI), Enterprise Data Management (EDM), Investment banking and asset management technologies.

Door ons gesproken talen
20
Internationale kantoren
3
Hoelang we bestaan
7
aantal medewerkers
40

Waarom opdrachtgevers en kandidaten Gazelle Globalgebruiken?

Wij werken samen met kandidaten en opdrachtgevers over de hele wereld, hierdoor kunnen we opdrachtgevers hun IT kosten laten reduceren, de beste kandidaten vinden en adviseren over culturele- en opleidingsverschillen. Voor kandidaten is het belangrijk dat wij onze weg weten in de wirwar van regelgeving, visa en lokale belastingregels.

Op zoek naar een baan of opdracht?

Wij recruiten voor alle mogelijke IT posities zowel op contract basis als een vaste baan.

Testimonials

What Clients and Candidates say about us