title icon

Opdrachtgevers

Gazelle Global is onstaan vanuit een CRM Constancy bedrijf, Paribus Global. Dit geeft ons een unieke kennis over IT implementaties die weinig andere recruitment bedrijven hebben. En heeft ervoor gezorgd dat we de preferred IT recruitment leverancier zijn voor enkele van de grootste consultancy en IT integrators ter wereld zijn.
De meeste van onze specialisten werken op dit moment in de Benelux, Duitsland, Oost-Europa, Nordics en het Verenigd Koninkrijk. We werken voor opdrachtgevers over de gehele wereld en hebben ervaring met plaatsingen van China tot de USA en van Japan tot de UAE.
Afhankelijk van de behoefte van een opdrachtgever bieden wij de volgende diensten aan; recruitment voor tijdelijk en/of vast personeel, onsite recruitment, vendor management, brokarage, en andere disciplines in overleg.
Ons hoofdkantoor bevind zich in Chiswick, west London met vliegveld London Heatrow of 15 minuten afstand zodat we snel bij onze internationale leveranciers kunnen komen en zijn bij ons. Daarnaast hebben we sinds 2016 een fysiek kantoor in Nederland te Hilversum van waaruit we overal in Nederland binnen 1,5 uur bij een opdrachtgever aan tafel kunnen zitten. We onderzoeken momenteel de mogelijkheden voor een kantoor in Frankrijk en Duitsland om ook daar nog dichter bij onze opdrachtgevers te zitten.
Onze opdrachtgevers en kandidaten zijn sterk internationaal vertegenwoordigd en hierdoor ook wij als bedrijf, waar 10 nationaliteiten werken en we 20 verschillende talen spreken.
Naast ons eigen netwerk van kandidaten schuwen wij het niet om lokale partners in te zetten om precies die specialist die u nodig heeft te vinden en ook daarin volledig te ontzorgen.
Hoe blij bent u op dit moment met uw huidige leveranciers? Hoe snel zijn ze? Wat is de kwaliteit van cv’s? Wat is hun service naar de kandidaten toe na de plaatsing? Wij dagen u graag uit contact met ons op te nemen en ons een gratis benchmark te verrichten!

Sectoren

Sinds 2010 zijn we organisch gegroeid en gespecialiseerd in een aantal sectoren; financiële dienstverlening, investment banking, telecom, health care, energie, consultancy en de publieke sector.

Functies

Wij kunnen voor alle IT gerelateerd functies mensen leveren, zowel in de oude project georiënteerde omgevingen als binnen de nieuwste Agile Scrum en Devops teams. Hierdoor zijn ook meer business kant gerelateerde functies ons niet vreemd en kunnen we de project cyclus overzien en invullen.

Wereldwijd netwerk

Wij werken samen met kandidaten en opdrachtgevers over de hele wereld, hierdoor kunnen we opdrachtgevers hun IT kosten laten reduceren, de beste kandidaten vinden en adviseren over culturele- en opleidingsverschillen. Voor kandidaten is het belangrijk dat wij onze weg weten in de wirwar van regelgeving, visa en lokale belastingregels.

Achtergrond onderzoek

Wij verzorgen een screening van al onze kandidaten zodat zowel de opdrachtgever als kandidaat weten dat een door ons aangeboden kandidaat goede referenties heeft, technische kennis is zoals in het CV vermeld en nagenoeg altijd een interne screening van de opdrachtgever doorkomt.

Recruitment oplossingen

Afhankelijk van de behoefte van een opdrachtgever biedt Gazelle Global de volgende diensten aan; recruitment voor tijdelijk en/of vast personeel, onsite recruitment, vendor management, brokarage, en andere disciplines in overleg.

Door ons gesproken talen
20
Internationale kantoren
3
Hoelang we bestaan
7
aantal medewerkers
40

Technologies

We have made placements in most technologies, but have proven ourselves particularly strong in the following niche areas:

Java
Tibco
Pega
Customer Relationship Management (CRM)
Enterprise Resource Planning (ERP)
Business Intelligence (BI)
Enterprise Data Management (EDM)
Investment banking and asset management technologies