title icon

Kandidaten

Een van de oprichters van Gazelle Global heeft gewerkt als een consultant zowel nationaal als internationaal en begrijpt als geen ander waar je als kandidaat tegen aanloopt op het moment dat je start in een nieuwe omgeving en in een ander land. Wij bieden kandidaten dan ook iedere hulp waar nodig met het vinden van woning, school voor de kinderen tot keuze van bijvoorbeeld energie en televisie abonnementen. Naast uiteraard alle visa, werkvergunning en andere zaken die nodig zijn om te kunnen gaan werken in het land waar de opdracht is.

We nodigen je uit om onze vacatures te bekijken of er voor jou een geschikte functie tussenstaat en te solliciteren, of als open sollicitatie je CV te sturen naar cv@gazellegc.com waarna een consultant contact met je opneemt om je mogelijkheden te bespreken.

Volg ons op Twitter, Facebook en LinkedIn

Sectoren

Sinds 2010 zijn we organisch gegroeid en gespecialiseerd in een aantal sectoren; financiële dienstverlening, investment banking, telecom, health care, energie, consultancy en de publieke sector.

Functies

Wij hebben voor alle IT gerelateerd functies in ons netwerk, zowel in de oude project georiënteerde omgevingen als binnen de nieuwste Agile Scrum en Devops teams. Hierdoor zijn ook meer business kant gerelateerde functies ons niet vreemd en kunnen we de project cyclus overzien en een functie voor je vinden.

werken in het buitenland

Een van de oprichters van Gazelle Global heeft gewerkt als een consultant zowel nationaal als internationaal en begrijpt als geen ander waar je als kandidaat tegen aanloopt op het moment dat je start in een nieuwe omgeving en in een ander land. Wij bieden je dan ook iedere hulp waar nodig met het vinden van woning, school voor je kinderen tot keuze van bijvoorbeeld energie en televisie abonnementen. Naast uiteraard alle visa, werkvergunning en andere zaken die nodig zijn om te kunnen gaan werken in het land waar de opdracht is.

Fysiek netwerk

Wij organiseren in diverse landen netwerk evenementen, borrels en andere uitjes met onze kandidaten zodat je ook snel buiten je werkomgeving mensen leert kennen en ook je partner en eventuele kinderen mensen ontmoeten die het zelfde doormaken als jij en je familie. Tevens biedt dit mooie kansen om je kennis te delen en andermans kennis te leren.

Incentives

We offer handsome cash incentives for successful referrals and market intelligence that leads to new business.

Technologies

We have made placements in most technologies, but have proven ourselves particularly strong in the following niche areas:

Java
Tibco
Pega
Customer Relationship Management (CRM)
Enterprise Resource Planning (ERP)
Business Intelligence (BI)
Enterprise Data Management (EDM)
Investment banking and asset management technologies